0,0 Euro korting en tóch tevreden!

Terug naar overzicht

En toch belonen onze klanten ons met gemiddeld het rapportcijfer 9,0! Wij houden ervan om u netjes te informeren over kosten. ‘Korting geven’ vinden wij bijvoorbeeld niet zo transparant. Als we u plotseling minder in rekening zouden brengen, dan zou dat kunnen betekenen dat we even daarvoor te duur waren.

U zult daarom bij ons tevergeefs zoeken naar termen als ‘gratis’, ‘groot voordeel’, of ‘accessoires cadeau’. Dat betekent dus inderdaad dat u 0,0 euro korting van ons krijgt. Maar dat wil niet zeggen dat u bij Autobedrijf Vruggink duurder uit bent, integendeel zelfs! Bekijk deze aanbieding rondom onze mobiliteitsservice maar eens.

De beter betaalbare specialist in onderhoud en reparatie

Autobedrijf Vruggink is gewoon het betere én beter betaalbare alternatief voor onderhoud bij de merkdealer, of u nu particulier rijdt of in een leaseauto. Lees hierover meer

Alle auto’s van de volgende merken:

Zijn bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken binnen ons specialisme over alle mogelijke apparatuur, onderdelen en software om auto’s van deze merken precies zo te onderhouden en repareren, als bij de merkdealer. Het enige verschil zit ‘m in het uurtarief. Bij Autobedrijf Vruggink hoeven wij namelijk niet aan allerlei regels en wetten van de importeur te voldoen, dat scheelt al gauw enkele tientallen euro’s op het uurtarief dat u betaalt.

U krijgt dus weliswaar 0,0 euro korting, toch bent u bij ons goedkoper uit. Reken maar gewoon op de mensen van Vruggink.

Klantvriendelijk Vruggink

Dat we beter én beter betaalbaar zijn is fijn. Maar dat is nog niet alles. Wij doen er alles aan om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Zo ontvangen wij u in onze huiskamer met wifi, koffie, thee, water, TV, airco & lectuur. U kunt wandel- en fietstochten volgen …  Lees hier meer.