Sterk in beweging!
Uw ŠKODA in uitstekende handen bij Vruggink

Uw ŠKODA blijft bij Vruggink in uitstekende handen

3-2-2014

Het is u wellicht niet ontgaan: Autobedrijf Vruggink fungeert niet langer als officieel verkoopkanaal van ŠKODA. Toch blijft uw ŠKODA bij ons, als Erkend ŠKODA Service Partner, in goede handen.

Eigen waarden

Als klantgericht autobedrijf hechten wij veel waarde aan het behouden van een vrijvriendelijk en laagdrempelig karakter. Voorbeelden hiervan zijn onze lokale betrokkenheid, deelname aan en organisatie van evenementen en enkele onlangs door ons geïntroduceerde serviceconcepten. Het profileren van deze eigen waarden is voor ons belangrijker geworden dan het uitdragen van de ŠKODA-mentaliteit. Dat heeft ons doen besluiten voortaan alleen Erkend ŠKODA Service Partner te blijven en verder vooral heel erg onszelf.

Wat betekent dat voor u?

  • Voor Garantie, Mobiliteitsservice en het volledige onderhoud van uw ŠKODA blijft u bij ons als Erkend ŠKODA Service Partner gewoon aan het juiste adres;
  • Wij blijven gevestigd op de vertrouwde groene locatie in Halle;
  • U kunt uw nieuwe auto, ongeacht het merk, probleemloos via ons aanschaffen. Dus uiteraard ook een ŠKODA.
  • Daarnaast kunt u een keuze maken uit een ruim assortiment jonggebruikte occasions, inclusief V+ Premium Service.
  • Wachten tijdens service of onderhoud? Neem plaats in onze huiskamer met koffie & thee, TV, Wi-Fi en geniet van een groen, fris appeltje. Of verken de groene omgeving via onze wandelroute of fietsroutes met elektrische fietsen.

 

Wilt u meer weten over Autobedrijf Vruggink en onze klantgerichte toekomstplannen? Dan bent u altijd welkom voor een kop koffie of thee en een open gesprek.