Sterk in beweging!
Verfrissend Vruggink!

Verfrissend Vruggink

2-10-2013

Bij Autobedrijf Vruggink vinden wij het belangrijk dat u, na onderhoud of reparatie van uw auto, gezond weerop weg kunt. Daarom zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt en u uw wachttijd op ontspannen wijze kunt doorbrengen.

Stap op en geniet!

Autobedrijf Vruggink is omringd door het fraaie Achterhoekse landschap. Om deze omgeving te kunnen verkennen heeft Autobedrijf Vruggink aantrekkelijke wandel- en fietsroutes samengesteld. In samenwerking met Slotboom Tweewielers (Hengelo, Gld) zijn er 2 elektrische fietsen beschikbaar. Aan het einde van de wandel- of fietsroute komt u weer terug bij Autobedrijf Vruggink en stapt u zo in uw eigen auto, die weer goed en wel klaar is voor vele veilige kilometers.

Doe alsof u thuis bent

Geen zin om te fietsen of zit het weer niet mee? Voor wie binnen blijft gaat de tijd snel voorbij. Autobedrijf Vruggink beschikt over een sfeervolle 'huiskamer'. Er is koffie, fris, water, een versnapering en – om het gezond te houden - een fris groen appeltje voor u klaargelegd. U kunt uw tijd naar wens besteden met lezen, televisie kijken of online aan het werk via ons gratis WIFI netwerk.

Vervangend vervoer

Heeft u geen tijd om te wachten? Natuurlijk kunt u bij langere reparaties altijd verzoeken om vervangend vervoer. Vraag gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden.