Sterk in beweging!

Ruimtewonder Škoda Rapid Spaceback als occasion bij Škoda specialist Vruggink!

Skoda_Rapid_spaceback_vruggink_9Skoda_Rapid_spaceback_vrugginkSkoda_Rapid_spaceback_vruggink_2Skoda_Rapid_spaceback_vruggink_1Skoda_Rapid_spaceback_vruggink_4Skoda_Rapid_spaceback_vruggink_3Skoda_Rapid_spaceback_vruggink_6Skoda_Rapid_spaceback_vruggink_5Skoda_Rapid_spaceback_vruggink_7Skoda_Rapid_spaceback_vruggink_8

De Škoda Rapid Spaceback, sportief en ruimtelijk!

De Škoda Rapid Spaceback is een mooi voorbeeld van een uitstekende balans tussen sportiviteit en ruimte. De combinatie tussen strakke lijnen en een elegant ontwerp maken de Škoda Rapid Spaceback een zeer gewilde occasion.

Het interieur van de Škoda Rapid Spaceback

De Škoda Rapid Spaceback biedt u uitzicht op een zeer fraai en opgeruimd dashboard, dat volledig is ingericht op optimaal gemak voor de bestuurder. De gebruikte materialen geven de auto een kwalitatief hoogwaardige uitstraling, alle delen van het dashboard sluiten goed op elkaar aan. Optioneel zorgen het multifunctioneel stuurwiel, het ingebouwde navigatiesysteem en cruise control voor nóg meer gemak en comfort.

Wat u ook maar wilt vervoeren: Škoda maakt u met de Rapid Spaceback zo gemakkelijk mogelijk. De bagageruimte kan bijvoorbeeld met neergeklapte achterbank uitgebreid worden naar 1.380 liter laadruimte (standaard 415 liter). Om schade te voorkomen is er een bumperbeschermer. Tot slot is de kofferruimte voorzien van een verborgen opbergruimte met dubbelzijdige kofferbakmat van stof en afwasbaar rubber.

Voor extra comfort is de Škoda Rapid Spaceback op logische plaatsen voorzien van bekerhouders en opbergvakken. Ook heeft het interieur zowel voorin als achterin comfortabele, in hoogte verstelbare hoofdsteunen en zet Škoda met maar liefst zes airbags breed in op de veiligheid van de inzittenden.

Afbeelding: Skoda_Rapid_spaceback_vruggink_2

Uitvoering motor en transmissie

U zult jong de gebruikte Škoda Rapid Spaceback tegenkomen met 1.2 en 1.4 benzinemotoren. Ook zijn er 1.6 dieselmotoren. Deze krachtige motoren zijn goed voor vermogens ussen de 86pk (63kw) en 122pk (90kw).

De Škoda Rapid Spaceback beschikt standaard over een soepel en snel schakelende handgeschakelde 5- of 6 versnellingsbak, maar is ook geleverd met de geavanceerde 7 traps DSG automatische transmissie, die zorgt voor een optimaal snelle acceleratie. Laatstgenoemde draagt dankzij innovatieve technologie bij aan een zeer gunstig brandstofverbruik. 

Škoda Rapid Spaceback Greenline edition

De Škoda Rapid Spaceback is, net zoals veel andere Škoda modellen, ook leverbaar in de Škoda Greenline-editie. Met de Greentech technologie heeft Škoda een techniek die de CO2-uitstoot verminderd, die zorgt voor een gunstiger brandstofverbruik.

Voor de Škoda Rapid Spaceback Greenline edition betekent dit dat er met de 1.6 TDI Dieselmotor een verbruik van slechts 3,8 liter per 100 km gehaald wordt – dat is een verbruik van 1 op 26,3! De Rapid Spaceback Greenline is standaard uitgerust met:

  • Start-stop systeem;
  • Banden met een lage rolweerstand;
  • Regeneratief remsysteem.