ŠKODA Octavia Combi

De ŠKODA Octavia Combi – zeer gewild!

De nieuwe ŠKODA Octavia Combi: indrukwekkende ruimte voor een vriendelijke prijs

De ŠKODA Octavia combi is al vanaf de introductie een zeer populair model onder zowel zakelijke als particuliere rijders. Dankzij de zee aan ruimte in de auto is de De ŠKODA Octavia combi als occasion de slimste keuze in zijn klasse.

Bekijk ons occasionaanbod

De nieuwe ŠKODA Octavia Combi: indrukwekkende ruimte voor een vriendelijke prijs

Kiest u voor de aanschaf van een jong gebruikte ŠKODA Octavia Combi, dan kiest u vooral voor betrouwbaarheid en ruimte. Pronkstuk van de ŠKODA Octavia Combi is de laadruimte: standaard maakt u al aanspraak op 610 liter laadruimte. Maar met neergeklapte achterbank is deze zelfs uit te breiden tot maar liefst 1.740 liter!

De nieuwe ŠKODA Octavia Combi is – net zoals de ŠKODA Octavia hatchback – niet alleen ruim, maar ook erg praktisch: overal in het interieur vindt u slimme opbergvakken. Sommige occasions beschikken daarnaast over een achterklep die automatisch geopend of gesloten kan worden om in- en uitladen nóg makkelijker te maken. Tot slot is er in de laadruimte een dubbele laadvloer voor extra opbergruimte. Optionele bagagenetten of vastzet-elementen met klittenband helpen u uw bagage vast te zetten.

Ook qua binnenruimte zit u goed in de ŠKODA Octavia hatchback. Zowel voorin als achterin hebben bestuurder en passagiers voldoende hoofd- en beenruimte tot hun beschikking. De achterbank biedt ruimte en comfort voor drie passagiers om te genieten van hetzelfde comfort van de voorpassagier en bestuurder.

Opties en accessoires van de ŠKODA Octavia Combi

Interieur ŠKODA Octavia CombiDe opties en accessoires die u in een jong gebruikte ŠKODA Octavia kunt tegenkomen zijn eindeloos. Op het gebied van veiligheid kunt u in de ŠKODA Octavia bijvoorbeeld een geavanceerd assistentie-systeem aantreffen die verkeersborden leest, zorgt dat je in je eigen baan blijft rijden en verlichting aanzet wanneer de situatie daarom vraagt. Ook is er de mogelijkheid voor een cruise control die – op basis van sensoren in de voorbumper – zélf een veilige afstand en snelheid regelt. Maximaal 9 airbags bieden goede bescherming wanneer u met uw auto bij een ongeval betrokken raakt. Daarnaast wordt de rem geforceerd bij een botsing van achteren, waardoor u minder kans hebt op een tweede botsing met uw voorganger.

Het standaard infotainment-systeem kan uitgebreid zijn met een ingebouwde 5,8 inch navigatie van Amundsen of zelfs de 8 inch navigatie van Columbus. Voor de optimale geluidsbeleving in de ŠKODA Octavia kan het Canton sound system aanwezig zijn: dit systeem bestaat uit maar liefst tien speakers, een center speaker en subwoofer in de bagageruimte.

Met het slimme ŠKODA climatronic systeem kan de temperatuur en airconditioning ingesteld worden. Dankzij een vochtigheidssensor zijn beslagen ramen verleden tijd. Vanaf de achterbank is een 230volt stopcontact aanwezig. Tevens biedt de ŠKODA Octavia – net zoals alle andere ŠKODA modellen – talloze slimme opbergvakken, zoals u van ŠKODA gewend bent en mag verwachten.

Het strakke en tijdloze design van de ŠKODA Octavia: typisch ŠKODA

De scherpe lijnen van de ŠKODA Octavia laten zien hoe ŠKODA de laatste tijd denkt over het design van haar auto’s. De uitstraling van de gehele Skoda lijn is wat scherper geworden de laatste jaren, hetgeen het gevoel van sportiviteit en luxebeleving heeft doen toenemen. Toch is de ŠKODA Octavia hatchback nog steeds een slimme no-nonsens auto met een tijdloze uitstraling. Vooral dit laatste doet de ŠKODA Octavia hatchback goed als occasion. Het model zal de komende jaren geen gedateerde aanblik hebben.

De chromen strip langs de zijramen accentueert de lengte van de ŠKODA Octavia hatchback. Aan de achterzijde bewijst de Octavia een echte ŠKODA te zijn met zijn robuuste achterbumper, de C-vormige achterlichten en het stijlvolle nieuwe ŠKODA logo.

De neus van de nieuwe ŠKODA Octavia maakt die typische ŠKODA-look verder af met een verchroomde grille, het nieuwe ŠKODA logo, de karakteristieke (Xenon) koplampen en mistlampen met optionele bochtverlichting.

Uitvoering motor en transmissie

De Škoda Octavia – en ook de Škoda Octavia Combi – kennen als occasion brandstof besparende slimmigheden zoals een start-stopsysteem of kinetische remmen. De Škoda Octavia is jong gebruikt leverbaar met viercilinder TSI benzinemotoren, variërend van 1.2 tot 2.0 en goed voor een vermogen van 86pk tot 220pk. Heeft u liever een zuinige Greentech dieselmotor in uw nieuwe Škoda Octavia? Dan kunt u op zoek gaan naar een 1.4 (105pk) of 2.0 (184pk) TDI diesel.

Alle motoruitvoeringen zijn er met handgeschakelde versnellingsbak met tot zes versnellingen. Afhankelijk van de motor is de Škoda Octavia hatchback er ook met een automatische DSG transmissie. Welke vorm van transmissie u ook kiest: de Škoda Octavia schakelt snel en soepel, en het instrumentenpaneel kan optioneel aangeven wanneer u moet opschakelen bij het optimale toerental om extra zuinig te kunnen rijden.

Tot slot is de Škoda Octavia uitgerust met het zogenoemde Anti Misfueling System (AMS), zodat u niet per ongeluk de verkeerde brandstof tankt.

Bekijk ons occasionaanbod

≤ Terug naar het overzicht