ŠKODA Yeti

De nieuwe ŠKODA Yeti – de slimste SUV van Nederland

ŠKODA Yeti bij Vruggink in Halle

De nieuwe ŠKODA Yeti: Praktische on- en off-roader

Voor de ŠKODA Yeti is bijna geen weg onbegaanbaar: hij is compact genoeg voor in de stad, robuust genoeg om off-road te gaan. Dankzij de optionele vierwielaandrijving op kunt u met een jong gebruikte ŠKODA Yeti serieuze avonturen beleven!

Bekijk ons occasionaanbod

Interieur: meer comfort dan u durft te wensen

Ook bij de ŠKODA Yeti heeft ŠKODA rekening gehouden met verregaand comfort voor alle inzittenden. De bestuurder kan voor extra rijgemak en plezier profiteren van deels optionele zaken, zoals bijvoorbeeld een schakelindicator, parkeerhulp en cruise control. Maar ook een optioneel 5-inch navigatiesysteem kan zomaar geïnstalleerd zijn in de ŠKODA Yeti occasion van uw keuze.

De achterbank biedt drie zitplaatsen welke individueel neerklapbaar – en zelfs uitneembaar – zijn om de toch al ruime bagageruimte nog verder uit te breiden. De ŠKODA Yeti weet heel goed waar hij toe in staat is. Daarom is er in de bagageruimte slim rekening gehouden met een eventuele off road beleving. Zo zijn er legio bevestigingspunten, bagagenetten en opbergruimtes om uw bagage mee vast te zetten. De ŠKODA Yeti heeft een dubbelzijdige kofferbakmat van stof en afwasbaar rubber.

De ŠKODA Yeti 4×4; bent u klaar voor avontuur?

ŠKODA Yeti Outdoor (achterzijde)De meest robuuste versie van de Yeti is de ŠKODA Yeti Outdoor. De verfijnde city-look werd nog robuuster gemaakt met matzwarte elementen zoals bumperbeschermers, dakrailing en lichtmetalen velgen. Bovendien staat de ŠKODA Yeti Outdoor hoger op z’n wielen, waardoor de auto meer bodemvrijheid heeft – handig voor off-road rijden.

Met de ŠKODA Yeti Outdoor kunt u altijd schakelen tussen 4×4- of voorwielaandrijving. Ook bevat de ŠKODA Yeti Outdoor een handige offroad-functie, waarmee u met één druk op de knop de rijeigenschappen van de ŠKODA Yeti aanpast voor veilig offroad rijden. Met de combinatie van de ŠKODA Yeti 4×4 en de offroad functie is er geen weg meer onbegaanbaar!

Bekijk ons occasionaanbod

≤ Terug naar het overzicht