Wij staan voor u klaar, óók tijdens de Corona lockdown

Terug naar overzicht
Corona lockdown, wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar, óók tijdens de Corona lockdown

Helaas zitten we weer in een lockdown. In ieder geval tot dinsdag 19 januari 2021. Voor een goed doel, namelijk de gezondheid van ons allemaal en in het bijzonder ouderen en kwetsbaren. Het is een vreemde tijd waarbij de veerkracht van ons allemaal op de proef word gesteld.

Ondanks deze lockdown willen wij u graag laten weten dat we voor u klaar staan, met wat kleine aanpassingen. Uiteraard volgens de richtlijnen van de RIVM.

Werkplaats

Onze werkplaats is geopend zoals u van ons gewend bent. Afspraken gaan gewoon door en u kunt ons bellen, mailen of appen voor vragen of het maken van een afspraak.

Onze service, zoals u van ons gewend bent

Onze showroom is gesloten, maar dat betekent niet dat we u in de kou laten staan;

Proefrit, bij u aan huis

Heeft één van onze occasions uw aandacht getrokken en wilt u een proefrit maken? Dat kan zelfs bij u aan huis! Bel ons op 0314 – 631 396 en we plannen samen een proefrit in.

Occasion van dichterbij bekijken?

Vragen over een occasion of wilt u hem toch graag beter bekijken? Ook daar helpen wij u graag bij. Wij maken graag een videobelafspraak zodat u alles van de auto kunt zien wat u wilt. Dat is de service zoals u van ons gewend bent.

Wilt u een afspraak maken voor reparatie, onderhoud of APK? Dat kan gemakkelijk telefonisch via 0314 – 631 396 of online via onze planner.

Heeft u vragen, bel of app ons gerust. En let op de gezondheid van uzelf en uw naasten.