Autobedrijf Vruggink te zien op RTL4

Terug naar overzicht
Vruggink op TV bij RTL4

RTL 4 maakte eind september opnames bij Autobedrijf Vruggink in Halle voor het programma RTL Lifestyle Experience. Één van de items in het programma zal worden gewijd aan het onderwerp: ‘hoe en bij welk soort bedrijf schaf je een betrouwbare auto aan?’ De uitzending van het programma zal plaatsvinden op 18 oktober om 14.20 uur en worden herhaald op 25 oktober (RTL5) om 15.10 uur.

Waar moet je als consument op letten wanneer je een nieuwe of gebruikte auto koopt? Ga je naar de merkdealer of kun je ook goed terecht bij een betrouwbaar universeel autobedrijf of een merkspecialist? Dit zijn vragen die aan de orde komen tijdens de uitzending op 18 en 24 oktober aanstaande van het RTL4 televisie programma RTL Lifestyle Experience.

In het programma wordt Autobedrijf Vruggink als voorbeeld gepresenteerd van een autobedrijf dat merkbare klanttevredenheid heeft verworven en landelijk zichtbaar is dankzij creatieve online inspanningen. Als verkoopadviseur bij onafhankelijke merkspecialist Vruggink vertelt John Paul Dobbe over de kracht van onafhankelijk advies over auto’s van alle merken.

RTL LifestyleXperience is iedere zondag te zien rond 14.20 uur bij RTL4 en wordt herhaald op de zaterdag daarna om 15.10 uur bij RTL 5.