Op zoek naar een jonge occasion?

Op zoek naar een jonge occasion?

Schrijf je dan in voor het Vruggink occasion-alert! Het occasion-aanbod van autobedrijf Vruggink wisselt zeer regelmatig. Wij bieden naast nieuwe Škoda auto’s ook structureel jonge occasions aan van verschillende merken. Ondanks dat ons aanbod van nieuwe Škoda auto’s en kwaliteitsoccasions ruim is, kan het natuurlijk zo zijn dat uw auto er (nog) niet tussen zit.

Als eerste op de hoogte met het Vruggink Occasion-alert!

Wij helpen u graag een handje bij het vinden van uw perfecte occasion. Autobedrijf Vruggink krijgt regelmatig nieuwe voorraad jonge kwaliteitsoccasions binnen – die vaak door (vaste) klanten worden ingeruild bij aankoop van een nieuwe Škoda. De kans is dus groot dat wij een occasion binnenkrijgen die voldoet aan uw wensen en eisen.

Alleen betrouwbare occasions met het Vruggink Occasion-alert

Bij binnenkomst lopen wij onze occasions helemaal na en voorzien we onze jonggebruikte occasions van het V+ Premium service label om de kwaliteit van de auto te kunnen garanderen. Zo kunt u ervan op aan dat u een goede en betrouwbare occasion aanschaft.

Laat hier uw wensen voor uw perfecte occasion achter!

Laat uw wensen en eisen voor de occasion die u zoekt achter bij Vruggink en wij nemen contact met u op zodra wij een matchende auto in onze voorraad met occasions hebben.

Occasion alert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.