Maak nu een afspraak voor de zomerbanden wissel

Terug naar overzicht
Zomerbanden wisselen

De lente is begonnen en bij hogere temperaturen slijt het profiel van uw winterbanden als sneeuw voor de zon. Laat daarom snel uw winterbanden omruilen voor zomerbanden. Bij Autobedrijf Vruggink koppelen wij een uitstekend advies aan betaalbare banden én een comfortabele service.

Veilig en comfortabel

De sneeuw heeft plaatsgemaakt voor de zon. Het wegdek warmt heerlijk op en u bent al bezig met uw vakantieplanning. Bij temperaturen boven 7 graden bieden zomerbanden meer grip en dus een kortere remweg. Daarmee heeft u in de zomerperiode een extra veilig en comfortabel gevoel. Wij kunnen u adviseren over de juiste banden voor uw auto en natuurlijk uw winterbanden voor u opslaan.

Afspraak maken?

Maak vandaag nog een afspraak voor de wissel van uw banden. Bel ons via 0314 63 13 96 of klik hier om direct gemakkelijk een afspraak in te plannenDan zorgen wij ervoor dat u in het voorjaar en de zomer veilig op weg kunt.

Scherpe all-in tarieven

Zijn uw (zomer)banden aan vervanging toe? Wij hebben diverse scherp geprijsde sets voor u beschikbaar.

Natuurlijk bieden wij meer dan alleen zomerbanden. Zo kunt u uw winterbanden bij ons opslaan tegen een scherp tarief. Dat is niet alleen voordelig, maar ook nog eens erg gemakkelijk. Vraag gerust naar de kosten en mogelijkheden.