Maritime Propulsion Services B.V. en Maritime Propeller Repairs B.V. kiezen voor Vruggink

Terug naar overzicht
Maritime Propulsion Services B.V. en Maritime Propeller Repairs B.V. kiezen voor Vruggink

Autobedrijf Vruggink heeft aan het Zutphense bedrijf Maritime Propulsion Services B.V./Maritime Propeller Repairs B.V. drie splinternieuwe personenauto’s geleverd, een Volkswagen Passat, een Volkswagen High UP! én een Skoda Fabia.

Daarnaast heeft de directie van het bedrijf in Zutphen besloten om ook voor alle reeds in gebruik zijnde service auto’s en bedrijfsbussen het onderhoud uit te laten voeren door Vruggink. Directeur Gert Hendriksen van Maritime Propulsion Services BV licht zijn keuze toe: “Het persoonlijke, vakkundige advies van Vruggink plús de korte lijnen en de hoge servicegraad geven ons veel vertrouwen. Daarom hebben wij besloten ons hele wagenpark aan Autobedrijf Vruggink in handen te geven voor reparatie en onderhoud. Onze mensen rijden door heel Europa. De Mobiliteitsservice van Autobedrijf Vruggink garandeert dat er in onvoorziene omstandigheden snel hulp geboden wordt. Hierdoor kunnen wij, op onze beurt, onze klanten garanderen dat wij het werk op tijd kunnen uitvoeren”

John-Paul Dobbe en Ferencz Visser van VAG-specialist Autobedrijf Vruggink in Halle hebben de nieuwe auto’s geleverd. Samen met Gert Hendriksen legden zij de basis voor deze mooie samenwerking.