Maximale grip met betaalbare winterbanden

Terug naar overzicht
Maximale grip met betaalbare winterbanden

Winterbanden zorgen bij buitentemperaturen al vanaf 7 graden voor veel betere prestaties. Laat voor maximale grip dus winterbanden onder uw auto monteren. Bij Autobedrijf Vruggink koppelen wij een uitstekend advies aan betaalbare banden én een comfortabele service.

Veilig en comfortabel

Slecht weer, kou en gladde wegen met sneeuw. Bij temperaturen onder 7 graden én bij natte wegen bieden winterbanden meer grip, dus een kortere remweg. Daarmee heeft u in de winterperiode een extra veilig en comfortabel gevoel. Wij kunnen u adviseren over de juiste banden voor uw auto en natuurlijk uw zomerbanden voor u opslaan.

Afspraak maken?

Maak vandaag nog een afspraak voor de wissel van uw banden. Bel ons via 0314 63 13 96 of klik hier om direct gemakkelijk een afspraak in te plannenDan zorgen wij ervoor dat u in de winter veilig op weg kunt.

Scherpe all-in tarieven

Zijn uw (winter)banden aan vervanging toe? Wij hebben diverse scherp geprijsde wintersets voor u beschikbaar.

Natuurlijk bieden wij meer dan alleen winterbanden. Zo kunt u uw zomerbanden bij ons opslaan tegen een scherp tarief. Dat is niet alleen voordelig, maar ook nog eens erg gemakkelijk. Vraag gerust naar de kosten en mogelijkheden.