Grote onderhoudsbeurt

Terug naar overzicht

Wanneer heeft uw auto een grote beurt nodig?

Het moment waarop uw auto toe is aan een grote beurt verschit enorm. De tijdsduur en het aantal gereden kilometers sinds de vorige beurt spelen in ieder geval een rol. Daarnaast geven de verschillende fabrikanten ieder een andere onderhoudsinterval op voor hun modellen. Moderne auto’s geven het over het algemeen zelf aan als ze toe zijn aan een onderhoudsbeurt.

Wat kost een grote beurt?

Het is helaas niet mogelijk om hier en nu precies vast te stellen wat een grote beurt voor úw auto precies kost. We zouden u wellicht tekort doen als we daarvoor vaste prijzen hanteren. Afhankelijk van de staat van uw auto en de benodigde werkzaamheden maken wij wél graag een offerte voor u. Zodra u met onze offerte instemt, dan geldt uiteraard afspraak = afspraak. U betaalt precies het offertebedrag voor de op de offerte omschreven werkzaamheden. Blijkt tijdens het uitvoeren van de grote beurt dat er onderdelen vervangen moeten worden? Dan informeren wij u altijd vooraf over de investering die wij u adviseren te doen. Bij wat oudere voertuigen is het heel goed mogelijk dat wij bijvoorbeeld adviseren om een betrouwbaar gebruikt onderdeel te installeren. Deze denk- en werkwijze scheelt u in de portemonnee.

Bel voor een offerte voor een grote beurt: 0314 63 13 96.

Specialist in ŠKODA, Volkswagen, Seat en Audi

Bij Autobedrijf Vruggink hebben we verstand van álle auto’s. Vanuit onze historie zijn wij echter specialist als het gaat om onderhoud en reparatie van de VAG merken:

  • ŠKODA
  • Volkswagen
  • Seat
  • Audi

Als VAG specialist beschikken wij over alle middelen om uw auto op de juiste wijze te onderhouden, in lijn met de voorschriften van de fabrikanten. Zo beschikken wij bij Autobedrijf Vruggink onder andere over de juiste uitleesapparatuur en hebben wij directe lijnen met leveranciers van originele merkonderdelen. Voor de verschillende recente modellen van bovengenoemde merken hanteren wij vaste onderhoudsprijzen. Deze zijn beduidend lager dan bij de merkdealer. Informeer gerust naar de kosten.