Zomer- en wintercheck

Terug naar overzicht

Een autocheck voor zomer en winter

Ga het hele jaar door veilig en onbezorgd de weg op! Het kan met onze Auto Zomer- en Wintercheck. Elk jaargetijde heeft zo z’n eigen grillen, en onze servicemonteurs weten precies waar ze op moeten letten. Uw auto is zodoende altijd in betrouwbare topconditie.

Veilig de weg op: een wintercheck voor slechts €19,95!

Laat uw auto voor het zomer- en winterseizoen tijdig nalopen door Autobedrijf Vruggink in Halle. Een Zomercheck of Wintercheck kost slechts € 19,95. Voor de prijs van een uitgebreide lunch weet u dus zeker dat u en uw passagiers altijd in een veilige en betrouwbare auto rijden.

Bij de Zomer- en Wintercheck wordt uw auto uitvoerig gecontroleerd op respectievelijk 26 en 25 belangrijke punten. Speciale aandacht krijgen:

  • Banden
  • Remmen
  • Ruitenwissers
  • Onderstel
  • Motorruimte
  • Carrosserie
  • Accu
  • Interieur

Zomercheck – specifiek: uw auto wordt gecontroleerd op alle vitale punten. Denk daarbij onder meer aan remmen, schokbrekers, koelsysteem, banden en (eventueel) de stekkerdoos van de trekhaak.

Wintercheck – specifiek: alles is erop gericht om met uw auto goed voorbereid de winterperiode in te gaan. Tijdens de controle ligt de nadruk op banden, verlichting, remmen, accu, ruitenwissers en antivries.

Advies

Combineer de Zomer- of Wintercheck eens met een Aircocheck (die niet standaard bij een onderhoudsbeurt is inbegrepen). Een optimaal functionerende airconditioning zorgt voor circulatie van schone en frisse lucht, ’s zomers is de temperatuur in de auto altijd aangenaam en op natte en koude dagen voorkomt u beslagen ruiten.

Aanvullend onderhoud in overleg

Het kan zo zijn dat de servicemonteur constateert dat uw auto meer onderhoud nodig heeft. In dat geval wordt dat eerst met u besproken. Bent u akkoord, dan wordt er een overzichtelijk serviceplan opgesteld en een offerte gemaakt. Is een reparatie noodzakelijk? Autobedrijf Vruggink herstelt het bewuste onderdeel zo snel mogelijk op vakkundige wijze.

Vragen of een afspraak maken?

Autobedrijf Vruggink zal graag een Zomercheck of Wintercheck met u inplannen.