ŠKODA Citigo

Een jong gebruikte ŠKODA Citigo schaf je aan bij ŠKODA specialist Vruggink!

Een jong gebruikte ŠKODA Citigo: zuinig, comfortabel en hip

Met een jong gebruikte ŠKODA Citigo van Autobedrijf Vruggink kiest u voor een echte ŠKODA. Een slimme, zuinige auto met karakter. Meer dan comfortabel genoeg om ook lange afstanden te rijden en smaakvol eigentijds vormgegeven.

Bekijk ons occasionaanbod

Škoda Citigo: een sportief ogende, eigentijdse occassion

Ook als frisse occasion is de ŠKODA Citigo nog zeer actueel qua vormgeving. Het ontwerp is nog van relatief kort geleden en er heeft nog geen modelwijziging plaatsgevonden. Met sportieve designkenmerken, chromen accenten en de typische ŠKODA lichtunits is het ontwerp niet alleen erg volwassen, maar ook zeer geslaagd.

U kunt de ŠKODA Citigo als occasion aanschaffen, zowel met een 3-deurs als een 5-deurs carrosserie.

Interieur: comfort, ruimte en slim opberggemak

ŠKODA heeft de keuze gemaakt het dashboard van de ŠKODA Citigo met name functioneel vorm te geven. Er is een autoradio, waar u een MP3-speler op aan kan sluiten. het stuur is in hoogte verstelbaar en u zult veel gemak ondervinden van de boordcomputer die onder andere de actieradius, het verbruik en uw gemiddelde snelheid registreert. En met verschillende bekerhouders en opbergvakken binnen handbereik zit het met de de opbergruimte wel goed.

De bekleding in de ŠKODA Citigo is – net zoals het dashboard – tweekleurig en in meerdere kleurcombinaties leverbaar. De ŠKODA Citigo kent als occasion 4 verschillende uitvoeringen met verschillende optiepakketten en bekleding: de Citigo Easy, Citigo Active, Citigo Ambition en Citigo Elegance.

De ŠKODA Citigo is weliswaar een compacte auto. Toch oogt hij zeer ruim en overzichtelijk. Die lijn wordt van binnen doorgetrokken. Zo is de standaard laadruimte van 251 liter uit te breiden tot maar liefst 951 liter, dankzij de neerklapbare achterbank. Hiermee is de ŠKODA Citigo ruimer dan zijn soortgenoten. Al met al een prima jong gebruikte aankoop.

ŠKODA Citigo: veilig van A naar B

Sportief Rode ŠKODA CitigoWanneer u op zoek bent naar een jong gebruikte auto, dan staat veiligheid waarschijnlijk hoog op uw wensenlijst. ŠKODA lijkt heel goed te hebben begrepen dat bestuurder en inzittenden goed beschermd moeten kunnen worden in de Škoda Citigo. U kunt bij een jong gebruikte ŠKODA Citigo onder meer het City Safe Drive-systeem aantreffen. Via sensoren aan de voorkant van de ŠKODA Citigo wordt het verkeer aan de voorkant gevolgd. Wanneer de bestuurder niet tijdig reageert op een obstakel grijpt de ŠKODA Citigo in. Bovendien kunt u vervelende parkeerschades voorkomen dankzij de parkeersensoren, welke zijn ingebouwd in de achterbumper.

In het onverhoopte geval van een aanrijding, worden zowel bestuurder als inzittenden beschermd met meerdere voor- en zij-airbags. Bij zowel kop-staart botsingen als zijdelingse botsingen zorgt dit voor een hogere overlevingskans en minder letsel. Niet voor niets is de ŠKODA Citigo bekroond met de speciale 5-sterren onderscheiding van het Euro-NCAP. U kunt dus veilig van A naar B … En weer terug.

Uitvoering motor en transmissie

U kunt een jonggebruikte ŠKODA Citigo aanschaffen met twee verschillende 1.0 benzinemotoren. Deze zijn gekoppeld aan ofwel een handgeschakelde of een semi-automatische versnellingsbak. Het vermogen van demotoren varieert van 60pk (44kw) tot 75px (55kw).

Met een brandstofverbruik dat gemiddeld op 4,1 liter per 100 km ligt, is de ŠKODA Citigo ook nog eens heel zuinig. U mag volgens ŠKODA rekening houden met een verbruik van 1 op 24,4!

Bekijk ons occasionaanbod

≤ Terug naar het overzicht