ŠKODA Fabia Combi

Een jonge ŠKODA Fabia Combi occasion schaf je aan bij ŠKODA specialist Vruggink!

Derde generatie ŠKODA Fabia Combi: slim en ruim!

De eerste ŠKODA Fabia werd geïntroduceerd in 2.000, opgevolgd door de eerste combi in 2001. Inmiddels werden alweer twee opvolgende modellen gepresenteerd. Waar de tweede generatie (2007-2010) het vooral moest hebben van zijn fraaie rondingen, is de derde generatie (als occasion leverbaar vanaf bouwjaar 2015) juist herkenbaar aan het strakke ontwerp met strakke vouwen en lijnen. We behandelen op deze pagina met name de derde generatie. Uiteraard heeft Autobedrijf Vruggink ook een groot occasionaanbod in Fabia’s Combi van de tweede generatie.

Bekijk ons occasionaanbod

ŠKODA Fabia Combi: ongekend veel ruimte

De ŠKODA Fabia Combi vormt een smaakvolle combinatie van een strak en smaakvol design en praktische eigenschappen. De Fabia Combi is érg ruim voor alle inzittenden en hun bagage. Zo heeft de ŠKODA Fabia Combi van de derde generatie een laadruimte van 330 liter, welke – door de achterbank neer te klappen – uitgebreid kan worden tot maar liefst 1.395 liter! Hierdoor is de ŠKODA Fabia Combi – overigens net zoals de Fabia Hatchback – de ruimste in zijn segment.

Zowel de Hatchback als de Combi van de nieuwe ŠKODA Fabia zijn breder en lager dan hun voorganger. Waar de Combi wat langer is geworden is de Hatchback juist iets korter. De wielbasis is bij beide modellen echter toegenomen, wat de rij eigenschappen én de binnenruimte ten goede komt.

Een jonggebruikte ŠKODA Fabia Combi occasion met opties?

Ondanks dat de ŠKODA Fabia Combi een compacte auto is, kan deze door de uitgebreide uitrustingsmogelijkheden van ŠKODA voorzien zijn van diverse handige accessoires en opties. U kunt onder meer de volgende zaken tegenkomen:

 • Regen- en lichtsensor
 • Parkeerssensoren (zowel voor als achter)
 • ŠKODA 3D Sound System
 • Navigatiesysteem met touch screen
 • Xenon verlichting
 • LED dagrijverlichting
 • Lederen bekleding
 • Panoramadak
 • Lichtmetalen velgen
 • Metallic lak
 • Automatische DSG versnellingsbak

De derde generatie ŠKODA Fabia is er in drie basisvarianten: Fabia Active, Fabia Ambition en Fabia Style. Deze hebben elk een andere standaard uitrusting.

Uitvoering motor en transmissie

De ŠKODA Fabia is als occasion verkrijgbaar met bijzonder zuinige motoren. Door technologische innovatie zijn deze tot wel 17% zuiniger geworden dan de motoren van de tweede generatie. Standaard zijn de motoren voorzien van Greenline technologie, waardoor alle uitvoeringen van de nieuwe ŠKODA Fabia in 2015 in de 20% bijtellingscategorie vielen. Ook zijn er vier benzine- en drie TDI dieselmotoren geleverd. Het vermogen van deze motoren varieert van 60pk (44kw) tot 110pk (81kw).

Bekijk ons occasionaanbod

≤ Terug naar het overzicht