ŠKODA Rapid Spaceback

Ruimtewonder ŠKODA Rapid Spaceback als occasion bij ŠKODA specialist Vruggink!

De ŠKODA Rapid Spaceback, sportief en ruimtelijk!

De ŠKODA Rapid Spaceback is een mooi voorbeeld van een uitstekende balans tussen sportiviteit en ruimte. De combinatie tussen strakke lijnen en een elegant ontwerp maken de ŠKODA Rapid Spaceback een zeer gewilde occasion.

Bekijk ons occasionaanbod

De ruime ŠKODA Rapid Spaceback: sportief design vol mogelijkheden

ŠKODA Rapid Spaceback bij Vruggink in HalleMet het design van de ŠKODA Rapid Spaceback is ŠKODA een aantal jaren geleden een nieuwe weg ingeslagen: het design van de Rapid Spaceback laat een perfecte balans zien tussen strakke lijnen en elegantie, waarin de typische ŠKODA-elementen – zoals de grille, koplampen en logo – de auto een herkenbaar voorkomen geven. U zult de de ŠKODA Rapid Spaceback als jong gebruikte ŠKODA bij Autobedrijf Vruggink geregeld tegenkomen. Uiteraard is het ook mogelijk om een exemplaar naar wens voor u te zoeken. Er zijn exemplaren verkrijgbaar met zeer aantrekkelijke opties, zoals stoelverwarming navigatiesysteem, getinte achterruiten, lichtmetalen velgen, enzovoort.

De ruime ŠKODA Rapid Spaceback heeft van zichzelf al een sportief design, maar met het Style-pakket wordt de Rapid Spaceback nóg sportiever. Zo maken de standaard 15-inch velgen plaats voor zwarte 17-inch lichtmetalen velgen, en krijgt de Rapid Spaceback een panoramisch dak van getint glas die zelfs tot in de achterklep doorloopt. Heeft u interesse, en zoeken wij er één voor u en kijken deze goed na, voordat u ermee op weg gaat.

Het interieur van de ŠKODA Rapid Spaceback

De ŠKODA Rapid Spaceback biedt u uitzicht op een zeer fraai en opgeruimd dashboard, dat volledig is ingericht op optimaal gemak voor de bestuurder. De gebruikte materialen geven de auto een kwalitatief hoogwaardige uitstraling, alle delen van het dashboard sluiten goed op elkaar aan. Optioneel zorgen het multifunctioneel stuurwiel, het ingebouwde navigatiesysteem en cruise control voor nóg meer gemak en comfort.

Wat u ook maar wilt vervoeren: ŠKODA maakt u met de Rapid Spaceback zo gemakkelijk mogelijk. De bagageruimte kan bijvoorbeeld met neergeklapte achterbank uitgebreid worden naar 1.380 liter laadruimte (standaard 415 liter). Om schade te voorkomen is er een bumperbeschermer. Tot slot is de kofferruimte voorzien van een verborgen opbergruimte met dubbelzijdige kofferbakmat van stof en afwasbaar rubber.

Voor extra comfort is de ŠKODA Rapid Spaceback op logische plaatsen voorzien van bekerhouders en opbergvakken. Ook heeft het interieur zowel voorin als achterin comfortabele, in hoogte verstelbare hoofdsteunen en zet ŠKODA met maar liefst zes airbags breed in op de veiligheid van de inzittenden.

Uitvoering motor en transmissie

ŠKODA Rapid Spaceback interieurU zult jong de gebruikte ŠKODA Rapid Spaceback tegenkomen met 1.2 en 1.4 benzinemotoren. Ook zijn er 1.6 dieselmotoren. Deze krachtige motoren zijn goed voor vermogens ussen de 86pk (63kw) en 122pk (90kw).

De ŠKODA Rapid Spaceback beschikt standaard over een soepel en snel schakelende handgeschakelde 5- of 6 versnellingsbak, maar is ook geleverd met de geavanceerde 7 traps DSG automatische transmissie, die zorgt voor een optimaal snelle acceleratie. Laatstgenoemde draagt dankzij innovatieve technologie bij aan een zeer gunstig brandstofverbruik.

Bekijk ons occasionaanbod

≤ Terug naar het overzicht