Wanneer winterbanden wisselen

Terug naar overzicht
wanneer winterbanden verwisselen

Wanneer winterbanden wisselen

Winterbanden zorgen bij buitentemperaturen al vanaf 7 graden voor veel betere prestaties. Laat voor maximale grip dus winterbanden  wisselen. Bij Autobedrijf Vruggink koppelen wij een uitstekend advies aan betaalbare banden én een comfortabele service.

Slecht weer, kou en gladde wegen met sneeuw. Bij temperaturen onder 7 graden én bij natte wegen bieden winterbanden meer grip, dus een kortere remweg. Daarmee heeft u in de winterperiode een extra veilig en comfortabel gevoel. Wij kunnen u adviseren over de juiste banden voor uw auto en natuurlijk uw zomerbanden voor u opslaan.

Winterbanden wissel afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak voor de wissel van uw banden. Bel ons via 0314 63 13 96 of plan online een werkplaatsafspraak met onze specialisten.Dan zorgen wij ervoor dat u in de winter veilig op weg kunt.

Kosten bandenwissel – all-in tarieven

Bij ons is de prijs voor een bandenwissel altijd voordelig. Neem even contact op en we plannen direct een momentje. Geen verassingen. Je weet vooraf wat de kosten zijn. Ook de prijs voor een bandenwissel op velg is bij ons uitermate scherp. Klaar terwijl u wacht, met een kopje koffie in onze gezellige showroom.

winterbanden wielen wissel opslag

Opslag Winterbanden

Natuurlijk bieden wij meer dan alleen een winterbanden wissel. Zo kunt u uw zomerbanden bij ons opslaan tegen een scherp tarief. Geen omkijken meer. Bovendien nemen wij contact met u op in het voorjaar. Wij monteren uw zomerbanden en inspecteren uw winterbanden voor opslag.  Volledig ontzorgen, daar staan wij voor. En dat is niet alleen voordelig, maar ook nog eens erg gemakkelijk. Vraag gerust naar de kosten en mogelijkheden.